Om mig & bloggen

Hej!

Jag som skriver här heter Alexandra och kallas för Lexie. Jag är arton år och läser första året på en civilingenjörutbildning i bioteknik på KTH. Jag bor strax norr om Stockholm tillsammans med min familj. Min fritid ägnar jag åt att läsa, träna, att plugga och att umgås med nära och kära. Jag älskar soluppgångar och solnedgångar, meningsfulla diskussioner och att lära mig saker. 

Läsning tar upp stora delar av mitt liv och det är något jag verkligen älskar. Dels för underhållningen och verklighetsflykten böckernas fantastiska värld erbjuder, men framför allt för chansen att lära mig något. Jag läser för att finna nya perspektiv på livet och på världen, för att få större förståelse för hur andra tänker, och för att få betydelsefulla insikter. 

Jag läser mest YA-böcker och vuxenromaner. Mina favoritgenrer är feelgood och contemporary, men jag testar mer än gärna något helt annat då och då! 


Ni hittar mig här på bloggen, på Instagram (@tusensidor), på Facebook (@tusensidor), Goodreads (Url: https://www.goodreads.com/Lexie_Tusensidor) och på mail (lexie.tusensidor@gmail.com).* * *

Här på bloggen skriver jag sedan 2014 om böcker, annat bokrelaterat och sådant jag tänker på. Jag recenserar böcker jag läser, tipsar om nya böcker och delger er mina tankar om böcker, läsning och livet. 


Ge mig gärna tips på böcker, saker jag kan blogga om – eller något helt annat!