Om mig


Hej!

Jag som skriver här heter Alexandra och kallas för Lexie. Jag är tjugo år och läser till civilingenjör i bioteknik på KTH. Jag bor strax norr om Stockholm tillsammans med min familj. Min fritid ägnar jag åt att läsa, träna, att plugga och att umgås med nära och kära. Jag älskar soluppgångar och solnedgångar, meningsfulla diskussioner och att lära mig saker. 

Läsning är något jag verkligen älskar. Dels för underhållningen och verklighetsflykten böckernas fantastiska värld erbjuder, men framför allt för chansen att lära mig något. Jag läser för att finna nya perspektiv på livet och på världen, för att få större förståelse för hur andra tänker, och för att få betydelsefulla insikter. 

Min ambition är att inspirera andra – framför allt unga – till att läsa mer, genom att förmedla vad böcker betyder för mig och därmed kan betyda även för dig. Lyckas jag få en icke-läsare tillräckligt inspirerad för att plocka upp en bok, då blir jag glad. 

Jag är även en av grundarna till Unga läsare: ett community där unga läsare kan prata böcker och lära känna andra jämnåriga med samma intresse. Bli gärna en del av vårt gäng! 

Ni hittar mig här på bloggen, på Instagram (@tusensidor), Facebook (@tusensidor), Goodreads (Url: https://www.goodreads.com/Lexie_Tusensidor) och mail (lexie.tusensidor@gmail.com). 

Unga läsare hittar ni på Instagram (@ungalasare) och Facebook (Unga läsare, www.facebook.com/groups/993199227840549/?ref=share