Om mig & bloggen

Jag som skriver här heter Alexandra och kallas för Lexie. Jag är arton år och går tredje och sista året på gymnasiet. Jag bor utanför Stockholm tillsammans med min familj. Min fritid ägnar jag åt att läsa, träna dans, att plugga och att umgås med nära och kära. 

Läsning tar upp stora delar av mitt liv och det är något jag verkligen älskar. Jag drar mig inte för att fly in i böckernas fantastiska värld och det är nog där jag oftast befinner mig. Så fort jag får tid över läser jag, men oftast får jag ta mig tid. 


Jag läser mest YA-böcker och numera även en hel del vuxenböcker. Mina favoritgenrer är feelgood och contemporary, och jag läser mycket gärna fina kärlekshistorier! 
Jag tycker dock om att blanda upp min läsning med lite av varje, så även några dystopier, lite fantasy och thrillers kan smyga in då och då. 

Hungerspelen av Suzanne Collins är helt klart min favoritserie. Den går aldrig ur tiden och är så unik och älskvärd och karaktärerna är helt fantastiska. Katniss, alltså. Och kärleken som sakta kommer fram och den gryende revolutionen som startar med ett tecken och några bär. Genialt! 


Ni hittar mig här på bloggen, på Instagram (@tusensidor), på Facebook (@tusensidor), Goodreads (Url: https://www.goodreads.com/Lexie_Tusensidor), på mail (lexie.tusensidor@gmail.com) och på Barnens bibliotek (Lexie). På sistnämnda är jag dock inte aktiv.


* * *

Här på bloggen skriver jag om böcker & annat bokrelaterat. Jag recenserar böcker jag läser, skriver om nya böcker och filmatiseringar av böcker och ibland går jag också djupare ner i ämnet. Även om du kanske inte gillar böcker lika mycket som jag kan du ändå titta in här då och då, för ibland skriver jag om helt andra saker än böcker. I nuläget försöker jag blogga 2-3 gånger i veckan.


Ge mig gärna tips på böcker, saker jag kan blogga om & allt annat du vill tipsa mig om! Kommentera gärna - jag svarar på alla kommentarer, med vissa självklara undantag.