söndag 23 november 2014

Week 11 – A book you hated

Hata är ett väldigt starkt ord och jag tror inte att det finns någon bok som jag hatat. Men självklart finns det böcker som jag inte tyckt om särskilt mycket. Om jag läser någon bok som jag inte gillar brukar jag oftast läsa ut den ändå, för att se ifall den kanske blir bättre och för att få veta vad som händer. Så jag har några böcker som jag inte gillade särskilt mycket. 

Men en bok som jag verkligen inte gillade är "Vågbitar" av Hilde Hagerup. Jag läste den bara för att jag vann den i en tävling. Den hade ingen direkt handling och var allmänt konstig. Språket var dåligt och karaktärerna och handlingen var konstig. En sak som jag minns speciellt jag tyckte var konstig var att det var en massa upprepningar hela tiden. Om det tex. stod "Hon hade gula ögon och en grön klänning", kunde det sedan stå ungefär "Gula ögon och en grön klänning" efteråt minst tre gånger. Som att huvudpersonen behövde upprepa allting. Konstigt...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)