fredag 19 december 2014

Jullov!

Nu har jag slutat skolan för den här terminen och jag har alltså jullov nu. Jag tycker att det har känts som att den här terminen gått jättesnabbt, men det är ju också så att höstterminen är kortare än vårterminen. Nu är det alltså jullov och jag hoppas att jag får mer tid till att blogga nu. De senaste veckorna har det varit mycket i skolan, så jag har inte hunnit blogga så mycket, men jag tror att jag kommer ha mer tid över till det nu.

Igår och i förrgår hade vi snö hemma hos oss, men nu har den tyvärr försvunnit. Jag hoppas bara att det hinner komma mer snö till jul, för en jul i Sverige utan snö, det vill jag inte ha. :)

Just nu har jag som sagt inte uppdaterat så mycket på bloggen. (Det är därför det är en bild på en bok jag läste för ett tag sedan och som jag redan recenserat under "Läser just nu"...).

Om ni har några tips på vad ni vill att jag ska blogga om kan ni gärna kommentera, för jag har inte så mycket idéer till vad jag ska blogga om. Tack så länge!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)