måndag 29 december 2014

Noveller från "Rör mig inte!-trilogin"

För några dagar sedan laddade jag ner de två novellerna "Bryta sönder" och "Falla sönder" som tillhör Tahereh Mafis fantastiska trilogi "Rör mig inte". "Bryta sönder" utspelar sig mellan första och andra boken och "Falla sönder" mellan andra och tredje boken. "Bryta sönder" är skriven ur Adams perspektiv och "Falla sönder" ur Warners.

Dessa noveller trycktes bara i en begränsad upplaga och finns nu enbart att få tag på som e-böcker. Såvitt jag vet kan man bara ladda ner dom på Rör mig inte´s facebooksida, som jag länkar till här.

Jag har längtat väldigt mycket efter att läsa de här novellerna, som är på runt 60 sidor båda två. ("Falla sönder" är dock lite längre...). De är gratis att ladda ner och jag ska försöka läsa dom så fort som möjligt och sedan kommer jag självklart recensera dom här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)