söndag 22 februari 2015

Week 21 – Favorite book from your childhood

Jag är ju fortfarande ett barn och därför vet jag inte riktigt vilken ålder man menar i den här frågan. Jag minns inte direkt vad jag läste för böcker när jag var yngre. Jag vet att jag (så klart) gillade Lasse Maja, Nelly Rapp och alla de här böckerna. Jag vet egentligen inte riktigt i vilken ålder jag läste dem. En bok eller serie jag vet att jag gillade mycket är Spiderwick av Tony Diterlizzi och Holly Black. Jag vet inte riktigt hur gammal jag var när jag läste den serien, men jag var nog mellan 8-10 åtminstone. Det var väl inte så längesedan, men när jag var mindre hade jag inte direkt någon favoritbok, åtminstone inte vad jag minns. Jag har dock alltid läst mycket och när jag var liten läste mina föräldrar mycket för mig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)