lördag 24 oktober 2015

Äntligen höstlov!

Nu är det äntligen höstlov och det blir verkligen en välbehövlig paus för min del. Vi har haft så mycket i skolan den senaste tiden. Den här veckan har jag inte haft tid alls åt bloggen och jag har massor av inlägg jag ska göra nu på höstlovet. Dels flera recensioner, men också andra inlägg.

Det här lovet har jag inte planerat in något särskilt för, vilket är riktigt skönt, då jag tyvärr har mycket skolarbeten som ska lämnas in veckan efter lovet. Lite trist att inte kunna ta paus helt, men jag har ändå inte allt för mycket kvar. Det går nog bra.

Andra höstlovsplaner jag har är att läsa. Jag planerar att läsa några böcker under den här veckan och jag ska också försöka blogga mycket. Jag tänkte även förbereda lite blogginlägg inför framtiden. Det blir mycket i skolan nu i åttan och då är det svårt att hinna med allt utanför. Jag är en sådan person som prioriterar skolan framför allt och då får allt annat tyvärr lida.

Nu under lovet ska jag samla kraft för att orka med skolan fram till jullovet, som inte det är så långt borta. Bara dryga två månader bort...

Tack så länge och hoppas att ni också får ett trevligt höstlov, så hörs vi om några dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)