fredag 18 december 2015

Halli, hallå...

...jag måste bara snabbt kika in med årets ungefär bästa nyheter. Något så när åtminstone, när jag inte tänker efter. Hände säkert något ännu bättre, men, men... Tillbaka till de fantastiska nyheterna.

Är ni beredda?

SHADOWHUNTERS KOMMER VISAS PÅ NETFLIX!!!

Herregud, vad jag blev över att få reda på det. Här tog jag del av de fantastiska nyheterna. Shadohunters är alltså en tv-serie baserad på bokserien The Mortal Instruments som har premiär i USA 12 januari. Avsnitten kommer komma ut på Netflix en dag efter och jag kommer sitta som klistrad. Det ska bli så spännande och jag följer dessutom ingen annan serie och därför blir det ju roligt att göra det. Och att det är just den här serien också!

Tack och hej, hörs på söndag i en bokrecension av "Jag och Earl och Tjejen som Dör"!

2 kommentarer:

 1. Åhh, kommer The Mortal Instruments serien till Sverige också? :D Fast på Netflix... har inte :( Kanske kommer upp någon annanstans också, hoppas på det! Har inte läst TMI än, men nu blev jag ju riktigt pepp på att börja läsa dem.. snarast! Tack för den informationen! <3 Och den där Hungergames videon "360" eller vad man kallar dem, riktigt coolt! Testade bara lite, men ska köra mer nån annan gång. :)

  // kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är roligt att vi också har möjlighet att få se serien, hoppas bara att den får bra kritik och tittarsiffror så man gör fler säsonger. Serien kommer säkert upp någon annanstans också, då blir den dessutom kanske större. Böckerna borde du definitivt läsa! De är så unika och innehåller så mycket, dessutom är det massor av spännande vändningar och intriger som gör att man bara måste läsa vidare. Har dock bara läst de tre första och håller mig till svenska, känns som man missar mycket annars.

   Ja videon var häftig, och verklig, men datorn eller något gillar den inte... Kul att det är någon som uppskattar information och annat kul jag luskar rätt på och lånar från de som ska ha cred (creden?)!

   Kramar till dig också,
   Lexie

   Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)