torsdag 31 december 2015

The Hunger Games-vecka

Hejdå 2015! Snart... Och hej till 2016!

Nu börjar snart ett nytt år och för att fira in det ordentligt planerar jag nu en total The Hunger Games-vecka för att inviga det nya året. Planen är att jag från och med imorgon (1 januari) fram till 8 januari ska skriva ett Hungerspelen-relaterat inlägg varje dag. Det kommer bli alltifrån citat, videos, tankar och annat nördigt och förhoppningsvis intressant.

Jag tänker redan nu varna er för att undvika inläggen som heter "THG: ....." om ni inte vill bli spoilade. Det är stor risk för spoilers från alla filmer och böcker, så undvik att läsa dem om du inte har läst/sett serien och inte vill bli spoilad. Nu har jag varnat er.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Jag svarar på allt, men OBS frågor för litterära analyser eller andra skolarbeten besvaras numera enbart via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)