lördag 20 februari 2016

Förlåt, men alltså VA?

Hösten 2014 läste jag tillslut ut Divergent. Jag köpte (eller fick) senare de två första delarna i pocket, då jag verkligen ville ha serien samlad. Det var förmodligen i december samma år. Sedan började väntan på att Allegiant skulle bli pocket. Jag väntade spänt på, jag vet inte, kanske kan det ha varit mars 2015, då boken skulle ha kommit ut. Sedan ändrades det till augusti samma år, därefter november, sedan mars i år, sedan augusti i år och NU:

Alltså, VA? Nu är jag faktiskt lite uppgiven här. Varför gör man så här? Jag ångrar faktiskt lite att jag inte dokumenterade alla olika datum, för oj vad de har ändrats. Men nu, mer än ett år till boken, samt Four, ska komma ut i pocket. Då är det ju mer än två år sedan böckerna gavs ut på svenska första gången. Den finns ju i storpocket, men de andra böckerna har jag ju i pocket och det blir så konstigt att ha de sista i annan version.

Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra annat än att vänta. Någon annan som vet något eller kanske till och med anledningen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)