onsdag 18 mars 2015

Week 23 - A book you wanted to read for a long time but still haven’t

Hmm, det här var en väldigt svår fråga. Jag vet egentligen inte något riktigt bra svår på den. Ett alternativ skulle kunna vara Harry Potter-serien. Jag har läst de första tre delarna. Jag vill fortsätta läsa resten, men jag hinner aldrig. Jag hittar alltid så många andra böcker som jag läser istället. Jag vet att jag började läsa fjärde boken i serien någon gång i mitten av hösten 2014, men jag fortsatte inte för jag hade så många andra böcker som var lånade på biblioteket som jag ville läsa istället. Det hade ju också varit lite enklare om böckerna var lite tunnare och inte på ca 800 sidor. Det gör ju att de tar lite längre tid att läsa och då känner jag ibland att jag inte hinner ta en bok i serien och läsa emellan några andra böcker.

Förresten, jag glömde att göra det här inlägget i måndags då jag egentligen skulle ha gjort det. Det kommer istället nu. Jag vet inte vad det är, men jag har inte alls mycket tid till läsning eller bloggen just nu. Jag har inte särskilt mycket läxor, så det är inte det. Jag läste ut Maze runner: I dödens labyrint för kanske två veckor sedan, men jag har ännu inte hunnit recensera den. Vi får se när det kommer en recension, men jag lovar att det kommer en. Någon gång...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)