fredag 16 september 2016

Bokmässan 2016 - Vad händer?

Hej på er! Jag kan knappt förstå hur snabbt tiden går. Idag är det bara en vecka kvar innan jag och mamma åker ner till Göteborg för att gå på bokmässan! Jag längtar verkligen så mycket! Jag kommer vara på mässan under lördagen, och jag har hittat en del intressanta händelser jag ser fram emot. Så nu har jag sammanställt en liten lista med saker jag är intresserad av. Vissa saker krockar och andra saker kommer jag nog ändå välja bort, men det är roligt att kunna välja lite och ha koll på vad man kan välja mellan.

Så här är ett urval av årets händelser under bokmässan på lördagen:

10.00-11.00 
Ingemar Stenmark signerar sin bok, B05:39
Tror ni man kan få en signatur utan att köpa boken, haha?! Det är ju Ingemar Stenmark!! Så häftigt att han kommer vara där!

11.00-11.20 Clara henry, Hälsa och livsstil, Scenen, E-hallen
Clara Henry är med i år igen, men den här gången utan ny bok. Hon har dock gett ut en nyutgåva av sin bok. Här ska hon dock bara prata, men det låter intressant. Hon är ju så rolig!

13.00-13.20 Meg Rosoff, Ung scen, A-hallen
Årets vinnare av ALMA-priset. Jag har faktiskt inte hunnit läsa något av henne än. Troligen hinner jag inte innan mässan heller, men det är nog ändå intressant att lyssna. 

13.30-14.00 Flora Wiström, B02:02
Hit ska jag. Helt klart. Flora Wiströms bok "Stanna" låter riktigt bra, och planen är att inskaffa den under mässan. Intressant att hon är bloggerska också. 

13.30-13.50/16.30-16.50 Carolina Klüft, Hälsa och livsstil, Scenen, E-hallen
För att det är en annan kändis?! Förmodligen ingenting jag kommer gå på, men det är ju roligt att se hur stor mässan är. 

14.00-15.00 Ingemar Stenmark signerar sin bok, B05:39
Om kön var för lång första gången...

15.30-16.00 Clara Henry, B02:02
Här pratar Clara Henry igen, men det är inte riktigt samma program. Vilket ska jag välja?!

16.30-16.50 Från blogg till bok, Ung scen, A-hallen
Troligen hinner jag inte stanna på hela då vi måste till tåget, men hade varit intressant att höra om just bloggare som skriver böcker. Det är ju lite av en trend. 

* * * 
Så nu har ni fått lite bättre koll på var på mässan jag förmodligen kommer befinna mig. Först kändes det tråkigt att jag inte hade hittat så mycket, men man vill ju faktiskt ha tid att bara ströva omkring i montrarna också. Så det blir nog super! Några andra som ska dit?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)