onsdag 15 februari 2017

Ny header?

Nu har jag haft samma header sedan i somras och jag börjar faktiskt tröttna lite på den. Från början var jag jättenöjd med den, och visst, den är snygg, men samtidigt är den lite tråkig... Så nu är det dags att ordna en ny header!

Just nu har jag dessvärre inga idéer, men det här är något jag ska försöka jobba lite med. Så inom en månad har jag förhoppningsvis ordnat med ny header och ny design. Det är åtminstone planen, men man vet aldrig hur det går. Efter sportlovet kommer nationella proven igång, och då lär det bli mycket i skolan... Tills dess ska jag dock försöka lägga mycket tid på bloggen, så kanske jag har förberett några inlägg tills dess. 

Den här veckan har bloggen blivit lidande, och så även läsningen. Jag hade ett stort prov om första världskriget igår och imorgon väntar kemiprov och spanskaglosor... Så tid över har jag inte direkt haft. Förhoppningsvis blir det lugnare nu, så att jag kan fixa lite med headern... Men det får vi väl se då!

Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)