tisdag 29 augusti 2017

Ett seriöst problem.

Ja, precis. Ett seriöst, helt allvarligt problem. Bara titta här:

Fredag
14.30-14.50: Angie Thomas, (The Hate U Give).
14.40-14.50: Jessica Frej (Supersnabbt och supergott).
16.00-16.15: Johanna Lindbäck och Jennifer Niven
16.00-16.20: Angie Thomas, (The Hate U Give).
16.30-17.00: Anna Ahlund, Anna Arvidsson & Anna Jakobsson Lund
16.30-17.00: Lars Wilderäng
16.30-16.50: Jonas Cramby
17.00-17.20: Jennifer Niven
17.20-17.30: Johan Ehn, (Down under).
17.30-17.50: Anna Ahlund & Johanna Lindbäck
17.30-17.40: Elin Säfström och Patrik Bergström

Lördag
10.00-10.20: Jessica Frej, (Supersnabbt och supergott).
12.30-13.00: Agnes Lindström, (Hata Gustafsberg).
13.00-13.20: Angie Thomas, (The Hate U Give).
13.00-13.20: Moa Herngren, Agnes Lindström, Maria Frensborg (+signering).
13.00-13.30: Lena Ollmark, Anders Fager, Alex Haridi, (Höstväsen).

Hej, förresten!

Ja, som ni kanske förstår så är det bokmässan det rör sig om. Här ovan är alltså de programpunkter jag i nuläget hittat och som är allra mest intressanta. Men problemet är att jag oftast kommer behöva vara på två eller tre platser samtidigt. Ett seriöst problem, alltså. Hur jag än vänder och vrider på det kommer jag behöva välja bort vissa saker, och det skär i mig, för jag vill höra allt! 

Just nu går tankar kring om mamma kan gå på en sak medan jag går på en annan, och sedan får hon sammanfatta för mig och eventuellt ta med sig en signerad bok. Nej, skämt åsido. Men det är ju så synd att det är så mycket så man inte har en chans att i världen att hinna med allt man vill. Så nu är det bara att fortsätta välja ut vad jag allra, allra, allra helst vill höra och se, så får vi se var jag till slut hamnar...

Men oj vad taggad jag är inför mässan. Det kommer så mycket spännande böcker nu här i sensommaren och under den tidiga hösten, så det ska bli väldigt kul att köpa en hel del av dem och höra författarnas tankar bakom! Och nu är det inte långt kvar - knappt fyra veckor! 


6 kommentarer:

 1. Haha! Visst är det frustrerande att inte kunna gå på allt! Jag som inte ska gå på fredagen känner ju att jag missar massor av saker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du får ju vara där på söndagen också, vilket jag missar haha! Så hur man än gör missar man ju alltid SÅ mycket... Ja, det är frustrerande!

   Radera
  2. Jag ville så gärna gå på Annornas samtal så nu har jag övertalat mamma att omboka tåget, haha! Så jag ska gå på mässan även fredag eftermiddag! Är så glad!

   Radera
  3. Haha! Men, vad roligt! Lyx för dig att få TRE dagar på mässan. Nu blir jag ju avundsjuk... :D Då ses vi nog där hos Annorna, för jag vill också gärna lyssna på dem!

   Radera
 2. Men jaaa så jobbigt! Och så vill en ju hinna slökolla emellan också🙄men ja! Så pepp på mässa! Och alltså den här höstens utgivning är helt fantastisk hade liksom ej fattat förrän den redan var här men nu är jag helt amazed?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så du ska också på mässan? Vad roligt! Vore ju roligt att samla ihop lite bokbloggare och träffas där! Och ja, visst är höstens utgivning underbar. Så mycket spännande, och en hel del svenskt som verkar lovande också! :)

   Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)