onsdag 23 augusti 2017

Hur gick sommarläsningen?

Hej!


Nu är jag inne på tredje dagen i min första skolvecka för terminen, och sommarlovet är alltså slut. För övrigt har de två första dagarna inte varit särskilt tuffa: I måndags började vi 11, och igår 10 och gick i skolan i hela 18 minuter. Men idag är det allvar och skolan sätter igång på direkt!

Och det betyder att det är dags att kolla hur det gick med de (få, två) mål jag satte upp i början av lovet. 

Läsmål - Sommarlovet 2017:

• Läsa 15 böcker

Status: 15/15

Jag klarade precis av det här målet, vilket känns skönt. På drygt två månader har jag alltså läst 15 böcker, vilket är riktigt bra för mig, även om jag gärna hade läst ännu mer...

Lästa böcker:
Vända världen rätt av Jennifer Niven
Harry Potter och Fången från Azkaban av J. K. Rowling
Flickan på hotellet av Katarina Wennstam
Minnet av vatten av Emmi Itäranta
Snacka snyggt: Den stora boken om modern retorik av Elaine Eksvärd
Unmade av Sarah Rees Brennan
En av oss ljuger av Karen M. McManus
Harry Potter och Den flammande bägaren av J. K. Rowling
Timglaset av Gena Showalter
Idag är allt av Nicola Yoon
Störst av allt av Malin Persson Giolito
Toner i natten av Jojo Moyes
Svartlistad av Alyson Noël
Harry Potter och Fenixorden av J. K. Rowling
Midnattskronan av Sarah J. Maas

• Läsa minst 2 Harry Potter-böcker

Status: 3/2

Harry Potter och Fången från Azkaban, Harry Potter och Den flammande bägaren och Harry Potter och Fenixorden blev alla lästa, så nu har jag tre böcker kvar i serien, inklusive den senaste boken som kom förra året!


* * *

Sammanfattningsvis blev det en väldigt lyckad lässommar för min del. Jag klarade mina två mål och har läst väldigt mycket bra. Jag har avslutat en serie, påbörjat och fortsatt några andra, och kommit en bra bit på vägen med mitt mål att läsa ut Harry Potter under året. Jag hade dock hoppats få ännu lite mer läst, men jag har ju också gjort så mycket annat att tiden inte riktigt funnits... 

Hur blev er sommar? Fick ni också mycket tid till att läsa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)