måndag 2 oktober 2017

Två tips för höstmörket

Tacka vet jag Facebook, för av en slump så fick jag upp två jättespännande bokreleaser i nyhetsflödet. Redan på torsdag 5 oktober klockan 17 är det release för Höstväsen, B. Wahlströms skräcknovellsamling där sju svenska författare skrivit varsin novell. Eventet sker på Lava bibliotek i Stockholm och författarna kommer vara där och det finns möjlighet att köpa boken signerad. 

Läs mer här: https://www.facebook.com/events/1585141131529827/?active_tab=about


Och två veckor senare, torsdag 19 oktober, är det smygrelease för Sara Bergmark Elfgrens bok Norra latin, som egentligen släpps dagen efter. Den sker klockan 17.30 i SF-bokhandeln i Gamla stan och författaren själv är där och signerar.

Läs mer här: https://www.facebook.com/events/364904120613268/
Ses vi där?


4 kommentarer:

 1. Norra Latin är jag nyfiken på! Gillar Sara :)

  SvaraRadera
 2. Håller med! Jag lyssnade på henne på bokmässan och det var riktigt intressant att höra hennes tankar kring bland annat att skriva om en nedlagd skola och att skriva om övernaturliga saker!

  //Lexie :)

  SvaraRadera
 3. Är också nyfiken på båda två :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de verkar riktigt roliga att gå på!

   //Lexie :)

   Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)