onsdag 27 maj 2020

Därför försvann jag

Vänner!

Det har varit tyst här ett bra tag nu.

Jag har uppdaterat lite sporadiskt på Instagram (@tusensidor - in och följ om du inte redan gör det!), men här har det fått stå tomt.

Och ni förtjänar en förklaring. 

I ganska precis tre veckor har det ekat tomt, och det är helt enkelt för att jag inte har skrivit några inlägg. Jag har just nu åtta böcker jag läst men ännu inte recenserat, om jag minns rätt. Jag har helt enkelt inte haft lust att skriva, och det viktigaste för mig har alltid varit att skriva för att det är kul, inte för att jag känner att jag måste.

Vad som gjorde att min inspiration försvann skulle jag kunna göra en lång, spekulativ utläggning om, men jag nöjer mig med att säga att det troligen handlade om en kombination av coronapandemin med allt vad den innebär, slutspurten i skolan, samt att livet i allmänhet varit lite rörigt. Och just det, det faktum att min lärare i skrivande sågade min novell gjorde inte att jag kände mig mer sugen på att skriva, då det krossade mitt självförtroende ganska rejält. 

Men vet ni? Idag hade jag mina sista (!) examinationer för gymnasiet och om mindre än två veckor tar jag studenten (!!!). Så när skolstressen inte längre hänger över axeln hoppas jag att jag kan återfinna inspirationen. För jag har otroligt mycket jag vill skriva om. Det är mycket som rör sig i mitt lilla huvud, vill jag lova, och snart ska ni få ta del av lite av det.

Vi hörs i en recension imorgon! ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)