måndag 29 september 2014

"Keepcalm-o-matic"

Kolla på den här "saken" (Tavlan, postern, eller vad man ska kalla det). Jag gjorde den på en sida som heter Keepcalm-o-matic.co.uk (Länk här) Man kan göra keep calm-skyltar och sådana här posters eller vad man nu ska kalla det. Jag tycker att den sidan är väldigt rolig, men en mindre bra sak är att man inte kan använda tex. punkt, bindestreck, komma, citationstecken mm. Men det blir bra ändå. Man kan välja typsnitt, textfärg, bakgrund och lite annat. Här är i alla fall den skapelse (:D) som jag gjorde:


Det var min lillasyster som tipsade mig om den här sidan - Tack. 

2 kommentarer:

  1. Hur gjorde du den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gick in på http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/, valde "create a poster", valde "thoughts canvas" och skrev texten och tog en egen bild som bakgrund.

      Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)