lördag 6 september 2014

Utmaning från Bokugglan

Jag läser bokbloggen Bokugglan där Tova skriver. Jag satt och tittade runt lite och hittade då några utmaningar som Tova gjort och jag bestämde mig för att testa en av dom. Om du också vill testa den här utmaningen, kom ihåg att skriva att den är ifrån Bokugglan.

Utmaningen “Din bokhylla”

Så här gör du:
Gå till din bokhylla, till den översta hyllan, längst till höger. Räkna till din 34:e bok. Om hyllan tar slut så fortsätt till hyllan under och om du inte har 34 böcker, så börja om från ett. Ta ut boken. Fyll i formuläret här under.

Titel: Frost
Författare: Maggie Stiefvater
Bläddra till sidan 68 och skriv första meningen på rad 13: Det finns inte 13 rader på sid 68, ett kapitel slutar där, så jag tar sidan 69 istället:
“Vi leker tjugo frågor.”
Sista ordet på sidan 97: Att
En sak som finns på framsidan: Ett rött, hjärtformat blad.
Tredje meningen i hela boken: Deras hopträngda kroppar blockerade den lilla värme solen kunde ge.
Det första ordet du såg på sidan 33: Jag
Vad tycker du om den här boken: Den var väldigt sorglig, men den innehöll också mycket glädje. Jag tyckte dock att det var lite mycket kärlek i den för min smak, men det var ju en kärleksbok och jag skulle nog inte ha läst den om jag inte fått den i present.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)