söndag 11 januari 2015

Week 16 - Favorite female character


Ja, den här listan blir mycket lättare att göra än förra veckans. För jag tänker ju inte bara välja en karaktär. :) Här är alltså mina kvinnliga favoritkaraktärer, utan inbördes ordning:

• Tris (Divergent)
• Juliette (Rör mig inte-trilogin)
• Hazel (Förr eller senare exploderar jag)
• Katniss (Hungerspelen)
• Primrose (Hungerspelen)
• June (Legend-trilogin)
• Katsa (De utvalda)
• Gwendolyn (Ädelstenstrilogin)


Det här är alla kvinnliga karaktärer, som jag gillar mycket, som jag kommer på just nu. Jag kan direkt säga att Tris är favoriten av alla de här. Hon är så himla cool och intelligent. Hon liknar mig på vissa sätt och jag gillar hur hon tänker kring falangerna. Att hon vill vara både osjälvisk, smart och modig. Hon är helt enkelt en fantastisk tjej, som jag gärna vill vara som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)