söndag 5 juli 2015

Andra gången gillt...

I fredags öppnade jag den här boken för andra gången. Förra gången var någon gång i höstas. Då kom jag till sida 50 ungefär. Jag insåg att det inte var en bok för mig, vilket jag efter att ha läst massvis med fina och positiva ord om denna bok ångrat djupt. Så ja, nu sitter jag här igen och hoppas att det den här gången ska gå bättre. Jag har redan läst längre än förra gången, så jag vet inte, kanske har jag breddat mitt sinne för annorlunda böcker sedan förra gången. Jag har också hört nu att boken skulle vara ganska seg i början, men att den blir bättre sedan. Man kanske kan säga att jag nu är förberedd på vad som komma skall, så vi hoppas att jag kan läsa ut denna boken nu.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa. Önska mig lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)