fredag 8 januari 2016

THG-vecka: Skämt om Hungerspelen

Är idag dags för det avslutande inlägget i min The Hunger Games-vecka. På grund av den har min sammanfattning om December och Januari blivit lidande, så jag tänkt att vi kör dem i morgon eller något. När jag har tid. Kanske blir det i helgen.

I alla fall, jag tänkte avsluta veckan med lite roligheter. Jag hittade av en slump en rolig bild med ett skämt om Hungerspelen. Därefter började jag leta efter flera och hittade riktigt många som var riktigt roliga. Jag har inte riktigt bestämt mig än för om jag verkligen tycker det är roligt eller bara trist att de skämtar om sådant här. Fast jag tror att de flesta är mest roliga. Men titta på den första bilden: Det kunde lika gärna vara kusin etc. Alltså, eehhm. Fast ganska roligt ändå. Dock förstår jag inte alla skämt och Peeta och bröd. kul är det ju faktiskt inte. "I loaf you", "I knead you". Njaaa....

Genom att trycka på bilderna kommer ni förhoppningsvis på ett magiskt sätt att komma till sidan därifrån jag lånat dem. (Nope, fungerade inte, tryck på länken under istället)

https://www.pinterest.com/pin/377246906259864813/
https://www.pinterest.com/pin/558376053769713257/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)