söndag 3 juli 2016

Nytt, nytt, nytt!

Hej!

Idag har jag gjort något stort. Min blogg har nu äntligen fått ett nytt namn. Jag har bestämt mig för att inte byta adressen, för det blir så komplicerat med länkar och allt. Adressen spelar ju ändå ingen roll. Nu heter dock bloggen officiellt "Tusen sidor". Yay! 

Jag är faktiskt väldigt nöjd med namnet. I och med nytt namn måste ju självklart headern göras om, så det har jag också fixat. Den här headern har jag ordnat med i säkert mer än ett halvår. Jag har letat snygga bokomslag att ha med och kämpat med att redigera och ordna. Och nu är jag i princip klar. Helt nöjd är jag inte, men så fort jag hittar en ny snygg bok kan jag ju bara ändra lite! 

Jag har inte bara ändrat headern den här gången, utan hela designen är förändrad. Jag har bytt färger, typsnitt, osv. Okej, kanske var det... Det bästa är dock att bloggen nu är bredare, då jag ordnade med det i headern. Innan var det så smalt och det såg ju sådär ut... Bakgrunden på bloggen är jag inte riktigt nöjd med, så vi får se om jag ändrar den senare. För stunden är det dock okej! Känns så roligt att ha gjort om såhär mycket. Så skönt att ha nytt namn!

Gammal header:

Ny header och design:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)