måndag 2 januari 2017

Shadowhunters - säsong 2

Imorgon, hörni! 

Den tredje januari har första avsnittet i Shadowhunters säsong två premiär på Netflix, för oss i Sverige. Hur kul? Jag vet inte riktigt vilken tid, kanske gör ni? I alla fall, jag själv är superpeppad, och ska nu följa serien med spänning. Första säsongen var ju inte den bästa serie jag någonsin sett, men det är ändå så roligt att en bokserie blir uppmärksammad såhär, och vissa delar lyckades de verkligen bra med.


Någon annan som ska titta?


(Hehe... Här sitter jag och skriver lite nördigt, och då glömmer jag helt bort något viktigt: Gott nytt år till er alla! Hoppas ert 2017 fått en bra start, och fortsätter så! Vi hörs snart igen - några bokrecensioner är på gång!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)