söndag 29 januari 2017

Nu kör vi, Harry Potter!


Ja! Igår kväll var det äntligen dags. Nu ska Harry Potter läsas. Eller åtminstone första boken och resten av dem under året, om allt går som det ska. För att jag inte har läst Harry Potter är ju något som måste förändras. Om det är någon bok de som nästan aldrig läser faktiskt har läst är det ju Harry Potter, och jag har ju inte undgått att förstå att det är bra läsning. Inte ens filmerna har jag sett, men nu ska det alltså bli ändring på det!

Jag läste faktiskt de tre första böcker för ett tag sedan. Trodde jag, men det visade sig att var ungefär tre år sedan, då böckerna inte ens finns recenserade på bloggen. Så jag kände att det nog är bäst att börja från början, så igår kväll slog jag upp Harry Potter och de vises sten

Än så länge har jag läst några få kapitel och kan inte säga så mycket. Jag har ju läst just den här boken innan och det är även en av två filmer jag faktiskt sett, så jag väntar mig inte riktigt att bli överraskad. Det känns dock bäst att börja från början. Jag gillar att göra saker grundligt, haha! 

Så nu har jag alltså åtta böcker framför mig, och jag har verkligen höga förväntningar, så vi får se vad det slutar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)