torsdag 4 april 2019

Imorgon smäller det!

Ja, imorgon är det dags!

Sveriges första originalserie från Netflix har premiär. 

Jag har väntat med spänning så länge nu, och imorgon får jag äntligen se Störst av allt i TV-format. Jag läste boken för ett bra tag sedan, och fullkomligt älskade den! 

Till er som ännu inte har läst boken rekommenderar jag att ni gör det, för det är ju ett välkänt faktum att filmen/tv-serien aldrig är lika bra som boken. Det känns dock som att denna kan ligga bra nära, baserat på vad jag sett hittills i form av trailers och liknande. 

Några fler som kommer sitta bänkade imorgon?


2 kommentarer:

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)