måndag 23 april 2018

Världsbokdagen 2018!

Måndagen den 23 april 2018 och idag firar vi självaste Världsbokdagen!

På grund av tidsbrist och alldeles för mycket i skolan har jag dock inte hunnit lägga någon större vikt alls vid det... I bästa fall hinner jag läsa ut Linnea Dahlgrens Dagen du förstörde allt under dagen, och det får nog bli mitt firande...

Skriv gärna och tipsa om ni vet något spännande som händer, för själv har jag ingen aning alls.

Hur som helst tänkte jag bära den här t-shirten för första gången dagen till ära:Här har jag dessutom kämpat för att hitta två gamla blogginlägg jag skrivit som handlar om varför läsning är ett så bra intresse. Läs dem här och här!

Med hopp om att ni får en bra världsbokdag, och se nu till att läs någonting!


4 kommentarer:

 1. Vilken fin t-shirt! Jag har på mig ett "I Love books"-armband idag! Jag firar världsbokdagen genom att gå på författarsamtal på biblioteket. Idag kommer Emma Karinsdotter och Helena Willis till mitt bibliotek!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Pappa lyckades helt otippat köpa en tröja till mig som jag gillar!? Åh, vad roligt med författarsamtal - på mitt bibliotek händer inte något särskilt alls, tyvärr...

   Radera
 2. Vilken cool T-shirt en sån skulle jag vilja ha! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Trodde aldrig pappa skulle lyckas köpa kläder till mig, haha..!

   Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)