torsdag 4 oktober 2018

Min vecka

Vänner! 

Jag lever, och nu är jag tillbaka.

Det känns visserligen som att jag varit borta längre än jag har, men att ändå försvinna utan ett spår är ju lite misstänkt. Sanningen är att jag kom hem från bokmässan sent i lördags och sedan söndag morgon har jag bara pluggat. Den här veckan har varit brutal, med kemiprov, biologiprov, matteförhör och tal. 

Jag har inte ens haft tid att publicera redan färdiga inlägg, eller ens bocka av punkter på min att göra-lista. Då är det riktigt illa. Nästa vecka har jag tack och lov ”bara” ett 3 timmar långt fysikprov... 

Nu ska jag göra mitt bästa att ta nya tag, och redan i morgon kommer en recension av ett recex jag fick på bokmässan 2017 (pinsamt.). Därefter tänkte jag berätta lite om min bokmässa 2018, och sedan finns det ett lager med flera recensioner jag ska publicera. Först och främst vill jag dock läsa lite. Jag har inte läst sedan i lördags och det är ju förfärligt!

2 kommentarer:

  1. Jobbigt med mycket i skolan, speciellt veckan efter bokmässan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Jag har ju inte ens hunnit smälta mässan och njuta av tanken på den ännu....

      Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)