söndag 20 november 2016

Det var ett tag sedan, eller...?

Hörni! Hallå på er! Det känns verkligen som att det var en evighet sedan jag bloggade, men det kan nog mest bero på att de flesta inlägg jag publicerat skrevs för ett tag sedan. Eller ja, det senaste var nog för ungefär en vecka sedan. Just nu har jag inte alls särskilt mycket bra idéer till blogginlägg, vilket är tråkigt. Tiden räcker helt enkelt inte till, och då blir det mest recensioner.

När jag inte heller hinner läsa något blir det därför inte heller några recensioner. Kanske var det dock bättre med något annat än en recension idag dock, men självklart hade jag hoppats att jag hade en sådan att ge er, för det hade ju faktiskt inneburit att jag hunnit läsa något.

Vilket jag alltså inte har. Inte direkt i alla fall. Jag började för ett tag sedan läsa Untold av Sarah Rees Brennan. Den är bra, men det är alltid svårt att läsa på engelska, så det tar sin tid. Och det är ganska jobbigt att alltid behöva koncentrera sig så mycket när man läser. Fast samtidigt är det roligt och utmanande, men ja, det tar sin tid. 

För att återgå till mitt bloggande under all kritik ber jag om ursäkt. Men det har varit så mycket i skolan! Ytterligare en anledning till att det känns som att jag inte bloggat på en evighet. När jag bloggat har det varit inlägg om snökaoset som inte direkt var okänt för någon och att vi har rådjur i trädgården, så ni förstår nivån på mitt engagemang...

Dessvärre lär det nog fortsätta så här ett tag till. Den kommande veckan lär dock bli ganska lugn. Nu har vi muntliga nationella prov två veckor framåt, men det är ju ändå inte riktigt något att plugga till. Annars är det nog faktiskt riktigt lugnt med både prov och inlämningar. Det värsta har varit. Den här veckan hade jag en stor SO-inlämning, två prov i matte och en presentation i NO, så det blev en hel del pluggande... 

Så för att bara förtydliga hoppas jag att det går bättre den här veckan. Kanske kan jag läsa ut åtminstone en bok till innan november är över. Förhoppningsvis hörs vi på onsdag igen. Kanske med ett riktigt intressant inlägg. Den som lever får se... Godnatt på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)