fredag 11 november 2016

Vinter?!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. November hade bara börjat när första snön kom. Eller ja, första snön... efter sommaren?! För det var ju faktiskt snö i början av året, eller?! Haha...

Men, men! Dem säger att det varit det värsta kaoset på 100 år. Jag vet inte hur ni har det där ni är, men hos mig var det som mest ca 40 centimeter snö. Herregud alltså! Det tycks ha varit värsta kaoset överallt. Själv har jag suttit hemma och varit sjuk, så jag slapp det mesta av vädret. Istället har jag suttit inne i flera dagar och pluggat, pluggat, pluggat.

Men jag har också blivit underhållen av de söta djuren. Jag vet inte hur många söta fåglar jag sett. Och igår hade vi besök av tre rådjur som grävde ner sig i snön och satt där hur länge som helst. Det är verkligen mysigt att ha sådant här sällskap! Och de är så fascinerande! En söt liten ekorre var också med. Den kom från ett träd, och grävde sig sedan genom snön och satt och grävde runt fågelbordet... 

Jag vet egentligen inte varför jag skriver. Det blev en ganska tråkig och hemskt flummig uppdatering, med tanke på att jag inte gjort någonting de senaste dagarna. Kanske har ni haft det bättre?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)