måndag 19 december 2016

Julens läsning

Det låter nog klyschigt, men det känns som att tiden gått så fort. Det är mindre än en vecka kvar till julafton, och inte ens två veckor till 2017. Tack och lov känner jag mig ganska färdig med året nu. Jag är nu en bok ifrån årets mål, men förhoppningsvis hinner jag läsa ännu mer. 

Apropå jul tänkte jag idag berätta lite kort om årets julläsning. I lördags fyllde jag år och fick då den enda bok jag faktiskt önskade mig, vilket var Let it snow. Viktigt var det dessutom att jag fick den i födelsedagspresent och inte i julklapp. Planen är att läsa ut Strimmor av hopp, som jag läser just nu, och sedan få den rätta julstämningen. Vad jag förstår utspelar sig boken under julafton/juldagen, men att läsa hela under en dag känns sådär. Så kanske kan jag börja senare i veckan och därefter avsluta den någon gång innan nästa vecka. Låter väl mysigt?!

Har ni några speciella läsplaner inför jul? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)