tisdag 27 december 2016

Läsmål 2017...?

Hörni!
Det är nu bara några dagar till år 2016 tar slut. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det - Många verkar tycka det är skönt med ett nytt år, och det är det väl till viss del, men för mig är det ändå inte så speciellt. 

Men gällande min läsning är det helt klart något speciellt.

Det är nu dags att börja fundera på mina läsmål inför år 2017 och här har ni dem, om ni söker inspiration eller är intresserade... 

• Läsa Harry Potter

• Läsa 55 böcker

• Läsa 17'500 sidor

• Läsa för att det är kul, utan att känna press

Japp, jag har inte läst Harry Potter.

Årets mål var 60 böcker, men i och med gymnasium sänker jag både antal böcker och sidor lite till nästa år. Sist har vi det viktigaste målet. Att läsa för att jag vill och inte känna stress. Klarar jag inte det målet är de andra ingenting värda. Jag har nu några dagar på mig att fundera på fler mål, och kanske kommer jag lägga till något. Vi får se! I början av nästa år ska jag även göra en liten sammanfattning av årets läsmål och hur det gick.

Har ni några mål är läsplaner inför 2017?


2 kommentarer:

  1. Jag har inte heller läst Harry Potter! Men vill jättegärna läsa i alla fall några av dem i år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad skönt att jag inte är ensam! Är det någon serie som de som annars inte läser faktiskt har läst, är det ju Harry Potter. Och så kommer jag och har inte gjort det... Har dock inte sett alla filmer heller...

      Radera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)