fredag 20 juli 2018

(Äntligen) ny bloggheader!

Wow! Äntligen - ungefär ett år för sent - har jag äntligen gjort i ordning en ny bloggheader. Jag har verkligen inte haft tid alls tidigare, men nu har jag tagit några dagar då jag har slitit som bara den för att få till en somrig header. Jag har konkat på bokhögar ute i stekande sol, involverat hela familjen i fotografering, och nu slutligen slitit i flera timmar med att få headern i ett bra format där den inte blir suddig. 

Här är resultatet:Och här är en bild som tydligt visar precis hur kämpigt det här har varit:


Nu har jag dock en header jag är riktigt nöjd med, bortsett från att gräset är mycket grönare på ena bilden... Tagen bara två dagar tidigare illustrerar den bilden ganska bra hur den nuvarande torkan faktiskt påverkar oss.


4 kommentarer:

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)