måndag 16 juli 2018

Tusen sidor fyller 4 år!

Idag för fyra år sedan skrev jag mitt första inlägg här. Jag minns det så väl - hur jag hade jobbat hela våren och sommaren med små ”testinlägg”, för att se om jag verkligen hade något att skriva om, och så var det äntligen dags att skapa bloggen vars namn jag hade kommit på tillsammans med familjen för så länge sedan.

Nu har bloggen bytt namn, men tanken med den är densamma. Jag tänker inte skriva något filosofiskt kring hur mitt liv ändrats sedan jag började blogga om böcker, för det känner jag att jag redan gjort nog av. Inte heller tänker jag skriva något om hur snabbt tiden gått och så vidare, för det känns också ganska slitet.

Jag vill dock trycka lite extra på hur bra just det här bloggåret faktiskt varit. Jag har fått läsa böcker av så många nya författare vars böcker jag aldrig skulle ha hittat annars, jag har lärt känna andra bokbloggare mer än tidigare och framför allt har bloggandet blivit en så naturlig del av mig och mitt liv. Det är verkligen vardag att skriva bokrecensioner och annat numera, och jag älskar det verkligen fortfarande!14 kommentarer:

 1. Grattis och hurra! Tycker du gör ett jättebra jobb med bloggen! <3

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till din fina blogg! :D

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Tack, och grattis själv till 6 månader!

   Radera
 4. Grattis! Det är kul att följa din blogg och recensionerna av så många böcker som jag blir nyfiken på. Förstår inte hur du hinner läsa så mycket :-) Finns du på instagram också med bokrelaterat konto?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej, på Instagram finns jag inte än så länge, men det är något jag funderar på. Jag har dock inget privat konto heller, så därför har det inte blivit av...

   Radera
 5. Hurra hurra hurra hurraaa!

  SvaraRadera

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)