torsdag 25 juni 2015

Ännu en bok som blir film...

Idag kommer jag med ännu fler filmnyheter, det har ju blivit en hel del på sistone. Snart får jag nog börja kalla det här för en filmblogg. Det här kanske inte är nyheter för er, men jag som inte alltid hänger med, fick reda på det här tidigare idag på Facebook.


Japp, tydligen så ska Looking for Alaska bli film. Det kan förmodligen ta ett tag, eftersom att det verkar som att regissören precis blev vald, men det gör inte så mycket för mig, för då hinner jag läsa boken innan filmen kommer! Jag har inte hört så mycket om den här boken, men jag ska nog inte bli besviken - Det är ju en John Green!

Det är ju verkligen roligt att John Green nu får sin tredje bok filmatiserad. Hur lyckas man? Men ja, han skriver ju verkligen helt fantastiska, unika böcker, så så konstigt är det ju inte. Jag hoppas också på att Katherine-teorin blir film, men det kanske tyvärr blir lite för svårt med alla fotnoterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)