onsdag 10 juni 2015

Paper towns

Boken Paper towns av John Green håller som ni kanske vet just nu på att filmatiseras. Premiären i Sverige är 24 juli, så det är inte alls långt kvar. Jag läste boken på svenska någon gång i slutet av förra året och jag gillade den mycket. Dock så slår den inte Förr eller senare exploderar jag eller Katherine-teorin enligt mig. Jag hoppas att Katherine-teorin också blir film vad det lider, för den skulle nog kunna bli riktigt rolig som film.

För några dagar sedan kom den nya trailern för Paper towns ut och jag tycker att den var bra. Jag tycker att de flesta skådespelarna passar till rollerna även om jag inte minns så mycket av alla. Jag är väldigt spänd på att få se filmen när den kommer och jag hoppas att jag har tid nu i sommar då jag är ledig.


Ps. Just nu har jag väldigt mycket idéer till blogginlägg och därför kommer jag ta en paus från "Five a week". Också för att det inte var en så rolig sak heller, men jag har som sagt många inlägg som väntar på att publiceras just nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)