onsdag 24 juni 2015

Nylånade böcker + "Det borde finnas regler" blir film

Idag var jag på biblioteket och det var verkligen längesedan jag var där. Jag har mest reserverat böcker utan att bara gå och titta, men idag gick jag runt och kollade en lång stund. Jag hittade inte någon ny bok som lät spännande, men däremot hittade jag fler böcker som finns på min lista med böcker jag vill läsa. Jag lånade totalt 7 böcker, varav 6 st funnits på min lista. Det borde finnas regler kollade jag speciellt efter sedan idag då jag precis såg att den ska bli film! Verkligen roligt då det är en svensk bok. Jag tänkte att jag skulle läsa den för att se om filmen ens är aktuell för mig, men det borde ju finnas en anledning till att boken blir film... Så jag tror inte att jag kommer bli besviken och så har jag hört mycket gott om den också.

Nu har jag i alla fall gott om böcker för några veckor och sedan ska jag också läsa klart Harry Potter, då jag bara läst de 3 första delarna. Jag har också (i princip) lovat min mamma att läsa en serie som hon läste när hon var i min ålder som heter "Sagan om isfolket". Vi får väl se när det blir av...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)