tisdag 23 augusti 2016

Dags för skola igen

Hej!

Idag har jag börjat nian. Ganska sen skolstart, faktiskt. Men helt okej. Dessutom verkar det ju som att sommaren kommit tillbaka nu också. Idag har vi gjort ungefär ingenting. Vi har fått skåp, gått igenom schema och annat praktiskt. Sedan hade vi en tipspromenad och lite tävlingar. Så det blev en ganska lugn dag, vilket ju var ganska skönt.

För övrigt kom jag hem från Cypern igår kväll. Vi flög faktiskt från Norrköpings flygplats, då det var fullbokat från Arlanda. Så det blev ett litet extra äventyr. Mer om det i några kommande inlägg! Flera recensioner ska också skrivas, och det en skolstart. Så vi får se när det blir...

Annars är allt som vanligt. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt, men det blir förmodligen runt var tredje dag. Det känns bättre att hålla det konstant, än att det blir fler inlägg ibland, och väldigt få en annan gång. Så vet ni! Fast kanske att jag redan i morgon eller på torsdag publicerar ett inlägg, då jag just nu har mycket att skriva. Men det får vi se!

Ha det bra så länge!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)