måndag 31 oktober 2016

Höstlovsläsning

Idag börjar för min del höstlovet. Det ska verkligen bli skönt med en paus från skolan, men det lär bli mycket skolarbete ändå... Direkt efter lovet har jag en redovisning i spanska, och vi har även ett stort SO-arbete, som ska resultera i någon form av film, så där bör jag nog också lägga lite energi. Men förutom det är jag helt ledig!


Jag har helt ärligt ingenting planerat, men det är faktiskt riktigt skönt. Det behövs ju tid för att bara vila och... ja, läsa. Höstlov eller läslov? Det är ju så att man brukar kalla lovet numera. Då passar det ju bra att läsa och nu tänkte jag berätta lite om de böcker jag planerar att läsa. 
Här är de böcker jag planerar att välja mellan. Långt ifrån alla kommer bli utlästa. Först och främst ska jag läsa ut Glassvärdet, men sedan är det någon av dessa jag kommer välja. 

Vi har tre ganska nya böcker. Okej, från september. Sedan en som är ännu äldre... Men jag är riktigt sugen på att läsa alla de här böckerna. Jag tror dock att jag kommer välja något lättsamt, så Ingen normal står i regnet och sjunger ligger bra till. Sedan är jag också sugen på att läsa Ingenting och allting, men även Eliten vill jag läsa, helst så fort som möjligt. I och för sig blir ju väntan på nästa bok kortare om jag väntar, men nu har jag redan väntat så länge på den här...

Målet för lovet är att läsa ut Glassvärdet, och därefter helst två andra böcker. Vi får se hur det går med det... Har ni några läsplaner inför lovet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)