tisdag 25 oktober 2016

Min läshög just nu...

Hej på er!Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. En sådan här läshög gör mig både glad och... inte ledsen, men stressad, uppgiven... För det är så många böcker! Så många böcker jag vill läsa, och det helst nu. Men så inser man att det är 9 böcker. Mer än jag ens läser under en "bra" månad. Och då kommer frågan: Var ska man börja? Nu är det så att jag redan har minskat högen lite, fast sedan har någon annan bok lagts till osv... Det finns ingen ände på det hela. Får man kalla det här problem?!


Fun fact: Läser jag alla de här böckerna innan årsskiftet klarar jag mitt mål! 

Nu är frågan bara vilken bok jag ska börja med. Glassvärdet har jag redan börjat på, men den är seg... Så det lär ta sin tid. Men vilken bok som ska läsas efter det är ett svårt val. Vi har 3 st relativt aktuella böcker, och det är ju alltid kul att läsa dem först, men sedan har vi andra böcker jag också vill läsa, då de ju inte är så aktuella... De vill man ju bara läsa för att kunna fortsätta med de aktuella böckerna, om ni förstår. Allt är bokmässans fel - Innan den hade jag svårt att hitta böcker, men nu kom alla på samma gång... 

Jag hoppas väl i alla fall få tid till läsning under lovet, och då är målet att hinna läsa åtminstone tre av böckerna, men mer om det i ett kommande inlägg. Tills dess - Ha det bra i höstvädret!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)