lördag 30 augusti 2014

"30 days of books"

Ibland så kan det vara väldigt svårt att komma på vad man ska blogga om, så jag hade tänkt göra “30 days of books”. Jag tror att dem flesta vet vad det är för något, men för er som inte vet så ska man besvara en "fråga" varje dag i 30 dagar, och i detta fall är temat böcker. Jag tror att det bli lite tjatigt om jag göra ett inlägg varje dag i 30 dagar, men jag har en lösning på det problemet. Istället för “30 days” tänkte jag ha “30 weeks”. Då gör jag ett sådant inlägg varje vecka, så blir det inte för tjatigt. Här är dem “frågorna” eller vad man ska säga, som jag kommer besvara en gång i veckan. Jag har länkat till de frågorna jag redan har gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)