lördag 16 augusti 2014

Billiga pocketböcker

I förrgår var jag, min mamma & min syster och handlade. Vi gick bland annat in på ÖoB och där har dem, i alla fall på det ÖoB:et där jag bor, en massa olika pocketböcker för 10 kr st. Det är mest vuxenböcker, men om man gräver ordentligt i lådorna med böcker kan man hitta en och annan ungdomsbok. Jag vet inte om det är så i flera av deras butiker, men jag tycker att det kan vara värt att kolla upp det. Det är ju inte så nya böcker som finns där, men man kan hitta lite intressanta böcker ändå. Och dessutom är det ju väldigt billigt.

Den här gången köpte jag "Om jag stannar" av Gayle Forman, som verkar väldigt bra. I början av sommaren  köpte jag "Boktjuven" av Markus Zusak, som också verkar bra. (Ja, jag har inte hunnit läsa den på hela sommaren).

Jag såg förresten på SF:s hemsida att "Om jag stannar" håller på att filmatiseras och har premiär på bio i Sverige 5 september. Vi får väl se om jag går och tittar på den sedan. Den heter "If I stay". Det finns även en fortsättning på "Om jag stannar" som heter "När jag lät dig gå", så om jag gillar första boken kommer jag nog läsa nästa också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)