måndag 18 augusti 2014

Slut på sommarlovet

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, men visst har vi haft en fantastisk sommar här i Sverige? Även om den kom igång på riktigt ganska sent, så har det varit riktigt mysigt med en riktig sommar för en gångs skull. I morgon börjar jag skolan igen och det ska bli spännande. Nu börjar jag på högstadiet, men jag kommer att gå kvar på min gamla skola och det är ju väldigt skönt. Jag tycker att det ska bli spännande att börja på ett nytt stadie, men också lite läskigt. Jag tycker att skolan är väldigt rolig och ja, efter flera veckors ledighet är man ju, i alla fall jag, ganska sugen på att komma tillbaka till skolan, rutinerna och alla kompisarna.

Jag vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer ha för bloggen nu när alla aktiviteterna drar igång på eftermiddagarna efter skolan igen, men jag ska försöka att göra något inlägg minst varannan dag. Sedan har jag faktiskt fortfarande flera färdiga bokrecensioner som väntar på att publiceras...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)