fredag 22 augusti 2014

Nylånade böcker

Hej!
Nu har jag inte skrivit här på några dagar, men jag har helt enkelt inte haft tid. Det har varit mycket i skolan, med en massa nya saker och så har jag haft en massa aktiviteter på kvällarna, men nu tar jag lite "ledigt" från allt.

Idag efter skolan så var jag på biblioteket och lånade en hel del böcker. Nu har ju alla som "sommarlånade" böcker lämnat tillbaka dem, så jag hittade många böcker. Sedan fanns det ännu fler böcker som jag var sugen på att läsa, som jag inte lånade. Men jag hade redan 5-6 böcker hemma som jag lånat tidigare, så resten får jag ta nästa gång. Bland annat så lånade jag "Delirium" av Lauren Oliver, som jag har hört mycket positivt om. Sedan så älskar jag ju dystopier, och det är en dystopi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)