onsdag 23 oktober 2019

Nya böcker i min bokhylla!

Jag har varit en dålig bloggare den sista tiden. Det har varit mycket i skolan och utöver det, så jag har dels inte haft tid att blogga, dels inte hunnit läsa så mycket. Däremot har jag varit ganska aktiv på Instagram, men jag antar att det finns de som bara följer min blogg och inte mitt konto där, så därför tänkte jag nu även på bloggen dela med mig av de böcker som hittat hem till mig den senaste månaden! Skrolla vidare!


De förlorade, De ihåliga & De första skickades nyligen hem till mig som en positiv överraskning, från Rabén & Sjögren och författaren Henrik Fexeus. Jag har redan hunnit läsa trilogins första två böcker och hoppas snart få tid för att läsa den sista också! 

Sönderslagen av Emma Johansson har jag väntat länge på, och därför blev jag jätteglad när Vox by Opal skickade den till mig strax innan bokmässan. Jag kunde inte hålla mig länge, så nu har jag både läst och recenserat den. Recensionen hittar ni här!

Beröringen är en ny ungdomsbok skriven av Gustav Tegby och jag har länge velat läsa den. Därför var det en superfin överraskning när jag hittade den i brevlådan en dag. Tack, Rabén & Sjögren! Jag läser den faktiskt just nu och den är otroligt spännande!

Inte som du gavs ut för bara några dagar sedan. Den är skriven av Ida Ömalm Ronvall & Johanna Screiber, och lär bli en stor snackis nu i höst. Jag fick ta emot ett förhandsexemplar och här hittar ni min recension av den här viktiga boken!

Planeten Frank lånade jag på biblioteket i måndags. Jag har länge velat läsa boken som är skriven av David Yoon, och jag hoppas att den inte ska göra mig besviken! Jag har dock hört både ris och ros om den, så vi får se vad jag tycker. 

Den mörka portalen & Konflikternas tid är ytterligare två recensionsexemplar. Genren är fantasy och författaren heter Mattias Lönnqvist, och jag hoppas att jag ska tycka om böckerna. Det blir nog perfekt läsning för läslovet nästa vecka!


/Lexie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)