lördag 9 april 2016

Den här veckan har bloggen...

....faktiskt inte stått tom, tack vare min fantastiska framförhållning. Den sa åt mig att skriva några inlägg på påsklovet, som jag sedan kunde publicera den här veckan, då jag haft fullt upp med en inlämningsuppgift och att plugga inför ett stort prov.

Nu är alltså dessa uppgifter klara, och några recensioner back är jag. Det är trist när det blir så, för recensioner vill jag göra på alla böcker jag läser, men då blir det så mycket recensioner och inget annat för er att läsa. Förut brukade jag variera mina inlägg mycket, men nu har det blivit sämre igen. Tyvärr.

Med det sagt ska jag alltså försöka blogga lite mer, särskilt mer varierat, under åtminstone nästa vecka. Då har vi dock ett mindre prov, och veckan därpå har jag också prov. Vi får helt enkelt se vad som händer. Det är verkligen mycket nu i åttan! Innan jag började i åttan hade jag hört att det skulle vara mycket, men det kändes ganska lugnt först. I några månader. Nu längtar jag bara tills vi slutar. Vi går hela maj, bortsett från sista veckan då vi har prao. Sedan har vi prao första veckan i juni, därefter en vanlig vecka, och sedan avslutningsvecka! Det är inte så långt kvar....

Angående läsningen har det gått uselt senaste tiden. Jag försöker läsa Utpost, andra boken i Razorland-trilogin. Fråga mig inte varför, för jag gillade inte ens första boken. Något sa dock åt mig att försöka med tvåan, men har jag läst sedan helgen och bara kommit till sid 70... Dock har jag haft dåligt med tid för läsning. Och vet ni vad - Jag har inte ens hunnit se sista avsnittet i Shadowhunters säsong 1. Sorgligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)