söndag 24 april 2016

Vad hände? #2

Ja, vad hände? För en vecka sedan skrev jag och beklagade mig över att jag hade lite tid för läsning och inte kom igenom Utpost, och att jag inte hade några idéer till bloggen. Det andra kvarstår dock....

Men nu har jag tillbringat hela helgen i Eskilstuna på en basketcup min lillasyster spelade. Det gick för övrigt bra - de klarade sig ända till kvartsfinal. Så plötsligt, trots att jag aldrig brukar ha så fullt upp en helg, har jag läst ut två böcker. Ganska konstigt, men vad gör man inte när man inte har dator eller några andra möjligheter till att göra läxor med sig?

Så jag har äntligen läst ut Utpost och även Jag lever, tror jag, en ny, svensk bok. Så nu kommer det förhoppningsvis bli lite aktivitet på bloggen igen. Vi får även se om jag hinner läsa ännu mer den här månaden. Kanske vänder trenden nu, i och med att den segaste boken är utläst?

Nu får vi hoppas att jag har tid och kan publicera en recension på tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)