söndag 17 april 2016

Vad hände?

Jaha. Så, okej. Vad hände? Varför försvann jag helt plötsligt? Har faktiskt ingen aning. Jag har inte direkt pluggat för något särskilt, och inget annat har kunnat hindra mig från att blogga, men ändå har jag inte bloggat sedan i onsdags, uppenbarligen. Kan bero på idébrist och ingen inspiration till inlägg, för så är det faktiskt. Jag har noll idéer till kul blogginlägg och nu har jag inte ens en recension att skriva.

Jag läser "Utpost" av Ann Aquirre. Har hållit på i mer än en vecka, men det går bara inte. Den är verkligen dålig. Förlåt mig, men jag uppskattar den inte. Den är väl egentligen ganska intressant med kontraster mellan två olika världar. En grupp sökte sig till underjorden och gjorde sin utveckling, medan en annan grupp stannade kvar och fick en helt annan sorts utveckling.

Oj, när man tänker på det såhär låter det ju nästan intressant. Fast ändå inte. Okej, det är intressant, men det blir lite överdrivet. Huvudpersonen vet inte ens vad regn är! Hallå?! Alltså, nej. Jag orkar inte med att engagera mig i en stackare som kommer upp till världen och måste genomgå en utveckling som innebär att lära sig vad ord som dans och regn är. För kontrasten i sig är intressant, men den går så till överdrift. Så nu har jag väl nått ungefär halvvägs. På en vecka drygt!

Så nu ska jag kämpa vidare med läsning och ett litet prov jag börjar plugga till idag som är på tisdag. Känns inget vidare... Får se om inspirationen till blogginlägg hittar tillbaka.

Så länge - ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)