torsdag 24 mars 2016

Nu tar jag lov!

Löjligt egentligen. Lov vecka 9, två och en halv vecka i skolan, och sedan lov i mer än en vecka... Man hann ju inte bli sådär utmattad att man bara längtade efter lovet som bara den. Men jag klagar inte. Absolut inte! Lov är alltid skönt, även om det brukar vara ganska lugnt på händelsefronten. Att bara vara är också skönt och viktigt.

Några blogginlägg har jag påbörjat och de ska ut nu under lovet, men då jag inte har haft så mycket tid för läsning, eller bloggande, blir det nog inte alltför många. Jag saknar just nu inspiration till vad jag ska skriva om. Det blir mest recensioner och att inte ha läst ut någon bok blir då ett stort problem...

Så vi får se vad som händer helt enkelt. Alla kanske har för fullt upp för att hinna läsa något jag skriver ändå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)