tisdag 15 september 2015

Allegiant Teaser trailer

Idag kom den första teaser trailern för Allegiant som har premiär i mars nästa år. Det ska bli roligt att få se den och helt ärligt minns jag inte så mycket av boken. Jag vet inte varför, det blev bara lite för många nya personer och slutet chockade mig så totalt och nu minns jag inte mycket alls... Förresten, är det inte jättekonstigt att Allegiant inte har kommit ut i pocket än. Boken gavs ut på svenska för mer än ett år sedan. Från början skulle boken komma ut i pocket i augusti, sedan november och nu i... mars. Riktigt konstigt och störande, jag vill ha hela serien samlad och ska köpa den så fort som möjligt.

Nu åter till trailern, som inte är en helt "riktig" trailer utan bara en teaser trailer, alltså ganska kort. Jag tycker dock att den är riktigt bra och det är effektfulla scener man har valt ut. Och Tris frisyr är riktigt snygg, den passar henne bra och hon ser inte lika gammal ut som med frisyren i Insurgent. Hon ser ändå riktigt tuff ut och jag gillar verkligen hårstilen. Och scenen när de klättrar över stängslet ("the wall") är ju bara för effektfull och häftig.

Förresten, jag är lite förvirrad kring en sak. Ska det bli två delar av Allegiant eller är det bara en film? Jag har inte riktigt förstått och i den här trailern står det ju inget om "part 1", men jag hoppas det ska bli två delar. Jag är inte helt beredd på slutet än...

Update: Såg nu att det ska bli två filmer. Jag förstod det först inte, eftersom att del ett heter "Allegiant" och del två heter "Ascendent". Lite intressant att man valt att göra så.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)