torsdag 17 september 2015

Bokmässan

Sedan några dagar har jag någon form av panik. Jag insåg plötsligt att jag ska (för första gången) åka till bokmässan om mindre än två veckor. Helt galet vad tiden går fort och det hade jag inte riktigt räknat med. Kändes som att det var långt kvar och nu har plötsligt en hel drös med böcker jag vill läsa innan för att kunna gå på intervjuer och sådant. Bra planerat alltså... Så nu blir det till att prioritera böckerna som ska läsas, för att läsa 5 böcker på dryga 1 vecka? Omöjligt. Och ett litet problem till är ju att jag faktiskt inte har någon av de här böcker... Jag har dock akutbeställt två av dem på Bokus.se, om än något motvilligt, för att hinna läsa dem.

Och för er som är intresserade av vilka böcker det rör sig om:

• Släppa taget

• Skuggsommar
• Djupa ro
• Svart som ebenholts
• Athena
• Odinsbarn (Som jag typ gett upp på redan...)

Som tidigare nämnt är det här min första bokmässa och som ni märker har jag inte särskilt bra koll på tid eller något annat. Jag tar därför tacksamt emot alla tips jag kan få för att överleva lördagen där. Speciellt tacksam blir jag om någon vet hur man kan få tag på en karta, för vad jag förstår så är mässan gigantisk.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)